Den gode livsstil

Det fede liv er vel dybest set individuelt, men der er nu alligevel nogle indikatorer, der er gældende for de fleste. Du ved godt, hvad jeg mener, ikke? Der er sådan nogle materielle goder, der bare går igen for de fleste af os, når vi taler om at være godt ved muffen og den slags. Og der er faktisk også en del parametre i forhold til fritidsaktiviteter og den slags, som de fleste af os forbinder med velstand og overskud mentalt og økonomisk.

Måske husker du, at for bare en 8-9 år siden, var for eksempel det at have en lynhurtig internetforbindelse noget, der var forbeholdt virksomheder og så de meget rige? I dag har alle jo nærmest hurtigt internet via bredbånd, og det koster jo heller ikke noget at være hurtig på nettet i dag. Det kan jeg da se på en side som denne, hvor det jo er småpenge, der er tale om for bredbånd, telefoni og masser af tv-kanaler også.

Vin i skabet

Mange mennesker på tværs af sociale skel drikker vin i dag, men det er nu stadig de, der har lidt ekstra overskud, der har et decideret vinskab. Tager du et vinskab som for eksempel det herunder viste, taler vi altså om en investering på 11.000 kr.

Flot vinskab

Et stort vinskab til fornuftig pris

Der findes masser af andre, mindre og meget billigere vinskabe på markedet, og du kan jo se et kæmpe udvalg hos skiftselv.dk, hvis du er i markedet efter vinskabe. Uanset hvad: Et vinskab af en vis størrelse er et klart signal om, at man har råd til det, og at man har overskud nok til at opbevare fine vine, som de bør opbevares.

Ude i køkkenet sker der jo ting og sager INDEN vinen skal drikkes, og der er en trend i de “bedre hjem”, der går mod mere sofistikerede metoder til at tilberede maden. Og et af de mere hotte emner for tiden er det, der kaldes “sous vide”. Det er ikke en teknik, jeg ved så meget om, men jeg ved, at den foregår i en såkaldt Sous Vide koger a la den, du kan se her: Se en sous vide koger

Hvad siger du? Hvilke materielle ting signalerer overskud i dine øjne?

 

 

One Comment to “Den gode livsstil”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/investorkapital.dk/public_html/hoferiecenter/wp-content/themes/typebased/includes/theme-comments.php:46 Stack trace: #0 /var/www/investorkapital.dk/public_html/hoferiecenter/wp-content/themes/typebased/includes/theme-comments.php(15): the_commenter_link() #1 /var/www/investorkapital.dk/public_html/hoferiecenter/wp-includes/class-walker-comment.php(172): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/investorkapital.dk/public_html/hoferiecenter/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/investorkapital.dk/public_html/hoferiecenter/wp-includes/class-walker-comment.php(133): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/investorkapital.dk/public_html/hoferiecenter/wp-includes/class-wp-walker.php(371): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/investorkapital.dk/public_html/hoferiecenter/wp-incl in /var/www/investorkapital.dk/public_html/hoferiecenter/wp-content/themes/typebased/includes/theme-comments.php on line 46