Der var den!

Nu har jeg endelig fundet den, altså den helt rigtige hårfarve. Jeg har søgt længe og er derfor rigtig glad for endelig at have fundet den. Jeg har prøvet et ocean af hårfarver og hårfarve guide. Den har stået på både hårfarve fra Matas, henna, Brugsens de bedste osv. Nu hvor jeg er blevet lidt ældre og en del mere bevidst, så er det blevet rigtig vigtigt for mig, at det skal være en hårfarve uden kemi, altså en økologisk hårfarve.

Jeg fik anbefalet af en veninde, at jeg skulle prøve og kigge på økoshoppen.dk. Det gjorde jeg så og de har bare rigtig mange fine hårfarver. Alle deres hårfarver er permanente med økologiske ingredienser og uden ammoniak og uden parabener. Det er jo lige i min ånd. På hjemmesiden står der ydermere, at hårfarven dækker de grå hår. Dette er jo også lidt vigtigt, nu hvor de desværre er begyndt og vise sig lidt i min hårgrænse.

Resultatet blev, at jeg bestilte tre forskellige hårfarver i nuancer tæt på hinanden og tæt på den brune hårfarve jeg gerne vil have. Nu har jeg gennem nogle måneder prøvet alle tre hårfarver. Alle tre hårfarver er været enorm holdbare og mit hår har aldrig været mere glansfuldt. Jeg er helt klar faldet for nummer to hårfarve jeg prøvede. Nu har jeg købe tre nye hårfarver hos økoshoppen.dk, men denne gang er det tre af den samme, så jeg for altid kan beholde dette skønne hår og perfekte farve. Og med hensyn til de grå hår, så holder det stik, jeg har ikke et eneste grå hår tilbage. Vil du gerne se, hvilken hårfarve der er den bedste for mig, så klik her… der er mange at vælge imellem.

Leave a Reply