Super hurtig levering af babyudstyr

Jubiii så er pakken med babyudstyr fra babytorvet.dk lige kommet ind ad døren. Jeg havde blandt andet bestilt nyt batteri til Super Nova babyalarm samt suttebrikker. Begge dele var meget tiltrængte, da mine brystvorter bliver ømme og sårede, når jeg skal amme Josefine.

Jeg har det bare sådan, at amning er noget, som SKAL fungere. I min verden er amning, altså moderens naturlige modermælk, noget af det vigtigste for børn. Der er så mange vigtige vitaminer og proteiner i modermælk, som ikke kan erstattes af modermælkserstatning.

Udvalget af suttebrikker og ammebrikker er stort og valget stod mellem suttebrikker fra Medela, Avent eller Pigeon. Vi valgte Medela suttebrikker, da sygehusene rundt om i Danmark bruger disse, og vi har kun hørt godt om dem. Jeg har lige pakket dem ud, og silikonen som disse suttebrikker er fremstillet af virker super blød og dejlig.

Det nye batteri til Super Nova babyalarm var også meget tiltrængt. Det gamle batteri kunne kun holde strøm i ca. 30 minutter, hvorefter babyalarmen så gik ud. Har man først vænnet sig til at bruge babyalarm, er det helt umuligt at skulle undvære den. Derfor skyndte jeg mig i går formiddags at bestille et nyt batteri til vores gode Super Nova babyalarm sammen med suttebrikkerne, og i dag har jeg allerede modtaget pakken.

Jeg vil til enhver tid heller bestille babyudstyr online frem for at skulle tage bussen ind til byen og bruge tid og penge på det. Når det går så stærkt med at få pakken sendt afsted, som det er tilfældet med babytorvet.dk, så er det bare super.

Jeg overvejede også at købe et trappegitter eller børnegitter, som det vist også kaldes, men pengene er der ikke til det lige nu. Lige pt. er det heller ikke så nødvendigt med et trappegitter og børnegitter, men på sigt bliver vi nødt til at købe et. Josefine kan ikke gå endnu, men når hun lærer det, så skal vi helt sikkert have fat på et. Jeg fandt en god side, som omhandler trappegitre, se her.

Leave a Reply