Erotik i hverdagen

Nu har jeg så været i single i snart 3 måneder, og jeg har efterhånden vænnet mig til tanken, og jeg nyder faktisk min frihed. Dog er det lidt ensomt om aftenen og i weekenderne, og det er nu også lidt rart at have en at nusse med i sengen.

Jeg er nok den lidt generte type, så jeg ”støder” nok ikke bare lige ind i en ny kæreste. Mine veninder kan ikke forstå, hvordan jeg kan gå så længe uden det erotiske, men de ved jo heller ikke alt om mig!

Det kan godt være, at jeg er lidt indadvendt og ikke siger så meget, men derfor kan man jo godt være en ”vildbasse” bag hjemmets 4 vægge…. Der er vel næppe nogen med et lager af sexlegetøj, som det jeg har under sengen.

Jeg har alle tænkelige dildoer, plys håndjern, pornofilm, piske samt en lille smule SM udstyr. Hvis jeg ikke havde haft alt dette herlige sexlegetøj, så var jeg gået fra forstanden, kan jeg ærligt sige. Jeg bruger stort set sexlegetøj hver eneste dag, og jeg nyder det simpelthen.

Når jeg får en ny kæreste, skal han affinde sig med, at jeg næsten dagligt vil have lov til at lege med mine dildoer. Jeg har dildoer i alle tænkelige former og varianter, og som regel har jeg også altid en med i tasken, når jeg skal i byen.

Den bedste dildo jeg har, er faktisk en glasdildo. Da den er lavet af glas, har den ingen modstand, og den er bare super skøn og kan klart anbefales. Jeg læste faktisk en artikel den anden dag, omkring fundet af en 30.000 år gammel dildo, som var blevet fundet i Tyskland. Så noget tyder på, at vores forfædre vist har arbejdet med flere forskellige former for ”spids værktøj” 😉 Læs eventuelt mere her.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *