Nej i banken, ja på nettet!

At det online lånemarked er blevet så populært, er der bestemt ikke noget at sige til. Bankerne og realkreditinstitutterne stiller urimelige hårde krav, som mange mennesker med almindelige lønninger ikke kan opfylde.

Kigger man på det online lånemarked, kan man låne fra 500 kr. op til 400.000 kr. uden at stille nogen form for sikkerhed. Vil man låne penge i banken eller i et realkreditinstitut, er det næsten utænkeligt, at man kan låne penge, uden at de tager pant i en eller anden form for fast ejendom. Ejer du ikke fast ejendom, vil du som oftest få afslag på din låneansøgning.

Vil man låne penge online, skal man blot opfylde følgende krav, som er minimum 18 år, og man må ikke stå i RKI registeret. Når man ansøger online, vil man i de fleste tilfælde få svar inden for få timer, og allerede efter 3 dage vil pengene stå på kontoen. Ved at låne penge online slipper man ligeledes for at sidde over for en bankrådgiver, som stiller nærgående spørgsmål.  Online låneudbydere spørger overhovedet ikke, hvad pengene skal bruges til.

Sidder man i banken, vil de typisk tildele dig et billån, huslån eller et forbrugslån, sådan er det ikke, når man låner penge online. Uanset hvad pengene skal bruges til, hører de under den samme kategori.

Afhængig af hvor mange penge du vil låne, så kan du enten tage et SMS kviklån eller mikrolån, som de også kaldes. Med et SMS lån kan du låne fra 500 kr. op til 6000 kr., og alt sammen foregår via SMS.

Ansøger man online kan man få et forbrugslån eller hurtig lån på helt op til 400.000 kr., hvis man har en medansøger. Husk at renten er højere end i banken, men som sagt, behøver man ikke at stille nogen form for sikkerhed. Læs meget mere om lån på TRYGT.DK

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *