Dræbersnegle, havens fjende

Dræbersnegle er for mange have entusiaster et kæmpe problem i deres dagligdags liv. De går forgæves og prøver at passe deres have, og deres lille køkkenhave, men her bliver dræbersnegle oftest et problem.

Dræbersnegle kan bekæmpes på rigtig mange måder. En mulighed er at lægge et lag salt rundt om dit bed. Dette kan være lettere problematisk, da saltet udover at dræbe dræbesnegle, også siver ned i jorden, og gør den ufrugtbar. Det er dog den nemme løsning på dit dræbersnegle problem, for du har oftest salt i køkkenet og det kan fås til en rimelig pris. Der findes dog mere humane måder at slippe af med dræbersneglene da saltet faktisk dehydrerer dem.

Slip af med dræbersneglen

Det er bevist at dræbersnegle er kæmpe øl-elskere, og derfor ville det at have en slat øl i din dræbersnegle fælde være en fremragende ide. Den gode ide ved dræbersnegle øl-fælden er at den hurtig kan laves, du kan f.eks. grave et glas ned i jorden og fylde det op med øl. Dette vil tiltrække dræbersneglene med øl, og drukne dem. Det kan dog blive en lettere ulækker fælde, hvis den bliver fyldt helt op, og skal til at tømmes. Men det er en nem og billig måde at lave en dræbesnegle fælde. Husk dog at afskærme din fælde fra evt. regnvejr. For hvis der ikke er tag over din fælde, vil det hurtig koste meget øl, da det bliver fortyndet af vandet, og dræbersneglene så ikke bliver tiltrukket af fælden.

Der er en hel del flere måder, hvorpå man kan komme et problem med dræbersnegle til livs. Mange af disse gode råd mod dræbersnegle kan du finde på denne side: http://husoghavesiden.dk/draebersnegle/.

 

Disclaimer

You may also like...

1 Response

  1. Simon J. siger:

    De er altså nogen kedelige nogen, de dræbersnegle. Kan man ikke ryge dem ud? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *