Da familien kom til kaffe en varm sommerdag

Sidste uge tilbragte jeg sammen med en del af min familie i forbindelse med et bryllup som min ene kusine afholdt. Hende og hendes mand havde lejet et lille gods på Fyn til lejligheden og havde inviteret omkring 60 person som alle skulle overnatte på godset.

Det gode ved den slags fester er, at så behøver folk ikke bekymre sig om at skulle køre hjem eller at gå tidligt fordi de skal være friske nok til at køre bilen. Der blev festet og drukket igennem og humøret var højt hele vejen rundt.

Da vi alle var blevet ”kloge”

Da feste var godt i gang kom jeg til at sidde samme med min svoger og tænkte tilbage på sommeren hvor de havde været forbi vores hus. Vi bor et godt stykke ude på landet og derfor er det ikke normalt at nogen bare kommer forbi for sjov. At de så gjorde det alligevel skyldtes, at de alligevel var i området i forbindelse med et kræmmermarked som de gerne ville vise deres to børn.

Det besøg er ikke noget hverken min svoger eller jeg glemmer lige foreløbigt. Sagen var nemlig, at jeg var ved at sætte en markise op som jeg havde købt billigt. Måske nok lidt for billigt, men det lød som en god handel så jeg slog til. Kan ikke huske den præcise pris, men det var igennem den blå avis og jeg tror vi taler omkring 500 kroner eller noget i den stil. Jeg ved godt, at kvalitet og pris hænger sammen, men nu ville jeg lige prøve at se om en markise overhovedet var noget for os.

Faldt ned i hovedet på os

Da de ankom uventet var jeg netop ved at sætte markisen op. Sådan en er svær at håndtere selv og derfor bad jeg min svoger om at hjælpe os. Vi stod og balancerede på et par stole og pludselig forsvandt stolen under mig. Jeg faldt og da jeg ikke kunne holde fast på markisen (men min svoger stadig gjorde det), så faldt han også under vægten.

Jeg fik den relativt tunge markise ned i hovedet og han fik et grim slag over benet. Da jeg begyndte at bløde fra hovedet og svogeren knap kunne gå, så besluttede vi os at køre på skadestuen mens pigerne lavede kaffe. Heldigvis var ingen af os kommet noget alvorligt til, men jeg havde da ondt i hovedet i en lille uge efter episoden.

Så her sad vi til brylluppet og fandt det relativt sjovt (måske var det alkoholen der talte). Det har helt sikkert været komisk at kigge på.

Det endte med at jeg smed markisen ud da den var blevet slået skæv. I stedet købte jeg en ny og lidt dyrere model som jeg fik en professionel til at komme ud og sætte op. Den sidder stadig og vi har været rigtig glade for den i alle de dage hvor solen har skinnet. Markisen kommer med 5 års garanti, men jeg forventer ikke at der kommer til at ske noget med den de næste mange år.

Disclaimer

You may also like...

2 Responses

  1. Anders siger:

    Føj for en historie! Det var da heldigt, der ikke var nogen, der kom alvorligt til skade!

    • Sofus siger:

      Jo tak Anders. Det var i bund og grund vores egen skyld. Man skal ikke stå på en stol når man løfter noget der er så tungt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *