Renovere et stråtag

Vi skal flytte. Til Fyn. Vi har fundet et hus på landet lidt uden for Odense. Min mand har fået en stilling på universitetet, så vi skal flytte derover senest i august. Ok, hvis vi ikke får sat bondehuset i stand, inden efterårssemestret starter, så kan vi klare, at han kører derover og kommer hjem til Roskilde et par gange. Men vi vil gerne nå at få alt i stand inden.

En god tækkemand?

Det er sådan, at vi har ledt med lys og lygte efter en tækkemand. Bondehusets stråtag skal repareres. Det er bare ikke nemt at finde én, som kan stå for en reparation af stråtag. Huset, vi har købt, er gammelt, og vi har fået det renoveret totalt. Nye elementer i køkkenet og på badeværelset. Vi har også fået lavet en del havearbejde, selvom der stadig er meget at gøre i den. Bl.a. så skal et stort gammelt træ beskæres grundigt. Det er næsten vokset ind i stråtaget.

Da vi ledte efter én, som ved noget om stråtag på Fyn, fandt vi en tækkemand. Han rådede os til at få træet beskåret, inden vi gik i gang med reparationen af det. Han ville gerne påtage sig reparationen af stråtaget, men vi skal altså have det træ beskåret først. Han nævnte, at han vil kunne begynde arbejdet i slutningen af juni, så vi har et projekt i den kommende weekend med at få træet skåret ned. Vi regner med, at vi kan klare at skære det selv uden at ødelægge stråtaget mere, end det er nu. Vi har fået nogle tips til, hvordan vi gør, og lykkes det, så vil det jo holde omkostningen nede. Tækkemanden har lovet at kigge forbi søndag middag, så han lige kan tjekke, om vi er klar til, at han kan starte reparationsarbejdet. Det er altså sødt af ham, at han gider at bruge sin søndag på det.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *