Slidstærkt tøj

Vores dejlige lille datter, Carla, er begyndt at tage sine første skridt. Det går ikke altid specielt godt, så det koster et par blå mærker ind imellem, men fra dag til dag bliver hun mere og mere sikker på benene, og hvis der for eksempel kun er et par meter hen til et møbel eller et andet fast støttepunkt, hun kan bruge, klarer hun normalt at tilbagelægge strækningen uden at falde.

Min mand bemærkede forleden dag, at den helt naturlige udvikling i hendes opvækst jo også fører noget andet med sig, for nu handler det ikke længere om kravledragter og den slags, for når man er en stor pige, der kan gå selv, skal man selvfølgelig have noget tøj, der passer til udviklingstrinet.

Det glædede mig at høre ham sige det, for jeg nyder i fulde drag, når jeg skal have købt noget nyt tøj til Carla. Det er nemlig et felt, hvor jeg får lov at bevæge mig helt uden interesse fra min mands side. Han er ikke spor anderledes end de fleste andre mænd, så tøj til babyer og småbørn står i hvert fald ikke øverst på listen over interesser.

Så jeg benyttede mig af hans bemærkning til at sætte mig hen til computeren for at finde noget nyt tøj til Carla. Lige siden hun blev født, har jeg stort set udelukkende købt tøj til hende i de mange webshops, der handler med den slags. I den alder behøver man jo ikke prøve, om størrelsen passer – for det gør den, når man vælger størrelsen ud fra barnets højde. Carla er selvfølgelig endnu for lille til selv at skulle være med til at vælge, så jeg er indtil videre den eneste, der har indflydelse på det tøj, hun skal have på.

Mine erfaringer fra hendes første lille leveår er, at hvis jeg vælger nogle bestemte mærker, kan jeg dels være sikker på, at tøjet passer hende, dels være sikker på, at kvaliteten er i orden, så for eksempel farverne ikke vaskes ud, når tøjet vaskes i maskinen.

Jeg har haft rigtig gode erfaringer med tøj fra Småfolk, som et er mærke, jeg ofte vælger. Men da jeg nu sad ved computeren og skulle finde et par smarte jeans til Carla samt nogle bluser, kunne jeg ikke lige med det samme finde et design, som jeg var helt tilfreds med.

Derfor blev jeg stædigt og søgte i endnu flere webshops, end jeg plejer, og pludselig fik jeg øje på et par virkeligt smarte jeans fra Molo Kids, som jeg synes passer fint til den lille krudtugle, som Carla har udviklet sig til. Der var endda i den samme webshop nogle bluser med design i samme serie som de små jeans, så jeg kastede mig ud i en forholdsvis omfattende bestilling.

Det er vist nok kun en enkelt gang tidligere, at jeg har købet noget tøj til Carla fra Molo, men den natdragt, som der er tale om, har jeg været særdeles godt tilfreds med, så jeg har ingen betænkeligheder ved det mærke.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *