Det er billigt at flyve på ferie nu

Nogle gange er det sgu svært helt at forstå, hvordan flyselskaberne udregner deres priser på flybilletter! Det er som regel billigere at flyve fra Danmark til for eksempel Spanien eller Tyrkiet, end det er at flyve fra Aalborg til København. I min verden giver det bare ingen mening, men sådan er der jo så meget. Det er også ligegyldigt, om jeg forstår det eller ej – jeg udnytter bare mulighederne for at flyve billigt 🙂

Hvor er det billigt at købe flybilletter?

Som hovedregel er det nemmest, billigst og hurtigt at handle flyrejser på nettet – lad være med at spilde din tid med at ringe til flyselskaberne eller et rejsebureau. Rejsebureauerne giver dig kun priser med de flyselskaber, hvor de har den største fortjeneste på billetten, og et flyselskab er i sagens natur KUN interesseret i at sælge deres egne flybilletter.

Brug i stedet en såkaldt “flybillet søgemaskine” – du ved som Momondo, Expedia og den slags. Personligt foretrækker jeg den danske rejsepriser.dk, da det er en af de neste, der faktuelt leverer priser i 100% realtid. Mange af de andre tjekker kun nogle gange i døgnet, og så får du ikke de bedste priser. Sådan er det bare!

Hvad koster det at flyve?

Det afhænger naturligvis helt af, hvor du skal hen i verden, men her er nogle få eksempler på, hvor sindssygt billigt det er at købe flybilletter nu om dage:

 

Billige flybilletter til byer:

Du kan godt se, hvor syret billigt, det er, ikke? Berlin tur/retur for 294 kroner – det kan man dårligt få lov at stige ombord i et dansk tog for!

Ferie eller erhverv

I en økonomi, hvor det ofte er den virksomhed, der er bedst til at styre sine omkostninger, der vinder, er det oplagt at kigge nærmere på mulighederne for at rejse billigt, når en medarbejder skal på forretningsrejse. Og det er værd at se på, om det nu også ER nødvendigt at rejse på Business, når der er tale om en kortere flyrejse.

Jeg ved, at flere og flere firmaer benytter steder som rejsepriser.dk til at købe erhvervsrejser.

Når det gælder ferie, er det jo indlysende! Jo mindre, du skal betale for en flybillet – jo mere har du at holde ferie for. Prøv det!

 

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *