Konfirmationerne står for døren

Konfirmationsdagen nærmer sig og dit barn bevæger sig snart ind i de voksnes rækker med lynets hast. I har måske længe været i gang med planlægning og tilrettelæggelse af dagen og har helt styr på tøj, bordopdækning og reservation af lokale. I har sammen med jeres barn måske talt dagen igennem og har svaret på spørgsmål omkring tro og religion, som barnet måske er blevet nysgerrigt på efter religionsundervisningen i forbindelse med konfirmationsforberedelser sammen med sin skoleklasse.

Invitationer er måske også sendt ud og pludselig slår det jer, at I ikke har skænket maden mere end en strøtanke. I har formentlig tænkt, at I sagtens kunne nå at arrangere maden og har muligvis besluttet at det ikke skal være det helt store, da det vigtigste er tiden med familien og med fokus på den unge. I den situation kan det være uoverskueligt at skulle planlægge mad til en stor fest, når man måske er en anelse i tidspres. Det kan være en fordel at få maden leveret fra et cateringfirma, som oftest har en masse forskelligt at vælge imellem. For at få inspiration til valg af mad, kan denne side med fordel besøges. Der er flere forskellige menuer at vælge imellem og det kan være overraskende svært at vælge. Netop derfor tilbyder et cateringfirma som Fest-diner.dk at du kan ringe til dem og stille spørgsmål i forbindelse med den store dag.

En konfirmationsfest kan være en dyr omgang. Især hvis familien er stor, for så er det både et stort lokale der skal lejes og masser mad, som skal bestilles. For slet ikke at tale om alle de drikkevarer, som skal indkøbes. Her kan det igen være en fordel at bestille maden udefra, da der her er tilknyttet professionelt personale, som er vant til at beregne mad, indkøbe og forberede mad, så det er økonomisk og overvejet, hvorfor du oftest vil kunne få en skarp pris på både menuer og buffeter til konfirmationsfesten.

Ydermere kan maden blive leveret til døren, så byrden næsten 100 % er taget fra dine skuldre og du derfor kan nyde dagen sammen med dit barn og familien omkring jer. Maden er ved levering blevet forberedt, pakket og er stort set serveringsklar når I modtager det. Ring bare og få en uforpligtende snak om fordele ved at få maden leveret til festen.

Et vigtigt aspekt i hele processen omkring konfirmationen og konfirmationsfesten er at huske, at tage sit barn med på råd. Dagen er en af de store dage i det unge menneskes liv og er gerne en dag, som denne og familien vil huske altid. Den unge kan tages med på råd i hele processen, da denne i forvejen er på vej ind i det voksnes rækker og i forbindelse med året der er gået, måske har udviklet sig og er blevet mere moden og velovervejet. Måske har den unge nogle helt specifikke ønsker, som han eller hun ikke har fortalt om, men som netop giver den store dag det lille ekstra, der skal til.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *