Fodboldgolf – en blanding af fodbold og golf

Har du aldrig stiftet bekendtskab med fodboldgolf, så er det virkelig en stor fejl, for det er et spil, der er enormt meget sjov i, for hele familien. Det er lidt ligesom golf, bare med den afvigelse, at der ikke er nogen golfkølle involveret. I stedet for denne er det dit ben du skal bruge, og eftersom det er ret svært at ramme en golfkugle med foden uden at gøre banen til en pløjemark, er golfkuglen også skiftet ud med en fodbold, og hullerne er gjort en hel del større. På denne måde har du pludselig en enormt sjov blanding af to meget forskellige sportsgrene, nemlig fodbold og golf.

Er det ikke bare for alle fodboldtosserne?

Fodboldgolf er noget alle kan være med til, og selvom det godt være sjovest at spille sammen med andre der er nogenlunde ligeså gode som man selv er, så er det ikke fordi det ikke kan lade sig gøre, at spille mod ham der din ven der bare er alt for god til fodbold. Det er måske lidt demotiverende, og det er ikke sikkert du synes det er fedt, men for nogle mennesker gør det egentlig ikke nogen forskel.

Billig leg i den friske luft

Nogle gange kan det være svært at få hele familien væk fra iPad’en og ud i den friske luft og lave noget sammen, men det er lige hvad fodboldgolf er en god mulighed for. Her kommer i ud og gå en tur, og får mulighed for at der går lidt konkurrence i den på samme tid, og på den måde kan det være det bliver muligt at hive flokken med igen en anden gang. Hvis det er godt vejr er det altså bare med at komme op fra sofaen og komme afsted ud og spille noget fodboldgolf.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *