Et byggemarked online

Hej. Jeg hedder Anders, og jeg er shopaholic, når det gælder byggemarkeder. Det er så nu, I skal sige: “Hej Anders” 🙂 Spøg til side – jeg er virkelig en hardcore kunde i byggemarkedet, og det skyldes nok, at jeg vist er prototypen på en gør det selv mand. Og siden “mit byggemarked” kom online på http://www.frishop.dk/ er mit engagement bare øget endnu mere.

Det er så nemt at handle online

Jeg kan tydeligt huske for år tilbage, hvor den eneste mulighed var at tage bilen og køre til det nærmeste byggemarked. Og det var så der, man handlede – og dermed var det også dem, der styrede pris og udbud, for de vidste jo godt, at der var for langt at køre til det næste byggemarked.

Men sådan er det ikke mere. Nu er de store byggemarkeder kommet online – personligt synes jeg bare ikke, de gør det ret godt. Og derfor er min kærlighed faldet på frishop.dk, for de har sgu det, jeg skal bruge. Og til de rigtige priser. Så betyder det ikke noget, at de ligger så langt fra, hvor jeg bor. Det hele foregår jo alligevel på nettet. Og det er helt lige meget, om det er en ny Weber grill eller en pakke skruer, jeg skal have.

Faktisk er de ret billige med netop Weber – se bare her: http://www.frishop.dk/pl/Grill-Weber-grill_4187.aspx. Det bliver nok ikke nemt at finde en Weber, der er lige så billig andre steder?

Nå men jeg er jo altså noget afhængig af mine fritidsprojekter som gør det selv mand, og desværre har jeg fået en hel del mere fritid på det seneste, for jeg har mistet mit job og lever lige nu af dagpenge. Heldigvis er jeg medlem af Frie Funktionærer, og jeg har deres lønsikring også, så jeg klarer mig, Og 1. december starter jeg i nyt job, så det blev kun til tre måneder som arbejdsløs i denne omgang – heldigvis da. Jeg har udnytte tiden til en masse gode projekter, som jeg har skubbet foran mig længe.

Et af dem var isolering af min kælder, hvor jeg dog klarede det i et samarbejde med en professionel, som jeg fandt på en hjemmeside om isolering: http://isolering-danmark.dk/kaelder-og-sokkel. Sådan noget med isolering kan sagtens være et gør det selv projekt, men det kræver altså lidt professionel hjælp for at være sikker på at undgå svamp, kuldebroer og hvad ved jeg.

Men hvad med dig? Køber du online, når du handler i byggemarkeder?

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *