Træn dig slank – sådan gør du

Hvis du er en af dem, som har et brændende ønske om at tabe et par kilo inden det bliver sommer så du ser godt ud når du skal ligge på stranden, så er den bedste måde at spise sundt. Men hvad gør du hvis du allerede spiser sundt?

Løsningen er styrketræning, det vil sige at du måske melder dig ind i et fitness center eller blot gør det derhjemme. Dog vil vi anbefale at du får enten en personlig træner eller følger de gode råd som er beskrevet i denne del 1 af en serie omkring styrketræning.

Det er meget bedre at gå struktureret til værks, end det er at tilfældigt gå i gang med noget som man ikke helt har styr på, for så at falde tilbage i de dårlige vaner. Det er derfor mange fejler på en slankekur, fordi de ikke har motivationen til at hverken begynde eller til at fuldføre en slankekur, forudsætningerne har været forkerte.

Det andet man skal huske når man starter med at træne er at man skal spise noget ordentligt mad, det vil sige at man ikke skal spise chips sodavand eller slik (heller ikke hvis det kun er en smule) – man skal spise noget ordentligt mad, noget som er rig på næring og fattig på sukker. Det vil sige at man spiser godt med grøntsager og skærer alt hvad er hedder sukker og hvide/hurtige kulhydrater væk.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *