Vælg en babykjole i et blødt materiale der ikke forårsager hudirritation

Én af de første kjoler en baby får på, er dåbskjolen – og dette er hvad end det er en dreng eller en pige. Efter denne ceremoni er det dog oftest pigerne der får lov til at bære de fine kjoler.

Selvom en baby ikke selv er så frygtelig bevidst omkring hvad den har på, synes mange forældre, nok oftest mødrene, at det er hyggeligt at købe fint tøj til deres babyer så de ser pæne og søde ud. En lille fin blomstret kjole kan få en baby til at se endnu mere nuttet ud.
Da babyer har en meget sart og fin hud, er det vigtigt at tøjet, herunder babykjolerne, er lavet i et materiale der ikke generer huden så babyen får udslæt, kløe eller anden form for hudirritation. Bomuld og baby alpacauld er materialer der er velegnede til tøj til babyer. Alpacauld er godt fordi det ikke klør, ligesom en del andet uld fra får gør. En varm striktrøje kan være nok så fin og vamset, men det hjælper ikke så meget hvis den kradser og klør så man ikke kan sidde stille.

 

Udvalget af bæredygtige babykjoler stiger

 

Udvalget af søde babykjoler vokser og vokser. Dette hænger tildels sammen med at der er fremvokset en hel modeindustri hvad angår babytøj. Engang skulle det bare være praktisk og varmt, men nu skal det også se godt ud ligesom at det også er en form for statement, hvilket noget tøj ens baby har på. I takt med at der er kommet mere fokus på økologi og bæredygtighed, er man også begyndt at kunne finde babykjoler i økologisk bomuld og uld på butikshylderne. I forlængelse af dette, er ligeledes blevet in med håndlavede babykjoler, bukser, huer etc. Man kan efterhånden gå ind i rigtig mange små hyggeligt børnetøjsbutikker hvor ekspedienterne sidder og strikker og syer det tøj der sælges.

 

Således er der altså mange muligheder for at finde den perfekte babykjole. Man kan lede i både storcentre og mindre butikker med håndsyet tøj. Ligeledes er udvalget stort, og der findes babykjoler med frynser og flæser, i gul, grøn, hvid, blå og med og uden mønster.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *