Vinterferien er over os

Så har vinterferien ramt os og vi har børnene hjemme i en hel uge! Det kræver, at vi får arrangeret at der skal ske lidt, for ellers ender vi vist med at de går hinanden på nerverne.

Så i dag har vores mellemste en kammerat med hjemme på besøg. Og de har rigtig hygget. Der er blevet bygget huler, set dvd film og spillet på spillemaskiner. Alt i alt er det forløbet stille og roligt uden nogen problemer eller kontroverser overhovedet.

Aftensmaden er blevet til en gang kylling med ris – det elsker vores børn. Men kammeraten proklamerede højlydt, at han ville da egentlig hellere have nogle pandekager. Men det blev det ikke til – og risene gled da også fint ned.

I morgen skal vores ældste så på besøg hos en veninde det meste af dagen, så der får vi ikke set så meget til hende. Men resten af familien skal naturligvis også have noget at få tiden til at gå med. Det bliver nok ikke til det store. Men en tur ud at handle og ellers lidt ud i den dejlige friske luft, skal vi da i hvert fald.

Ellers regner vi med at tage på et par mindre ture og lidt familiebesøg. Så kan vi få gjort nogle af de ting, som der ikke er så god tid til i en travl hverdag.

Men ellers går vi og glæder vi os til at de danske forlystelsesparker indleder sæsonen igen. Vi har købt sæsonkort til Fårup Sommerland, så der skal vi nok komme til at tilbringe en hel del tid i løbet af sommerperioden. Det er altid spændende, når en ny sæson starter. Så glæder vi os til at prøve de nye forlystelser og se hvilket nyt og spændende de nu har fundet på.

 

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *