Skat og solceller

Min kone og jeg har investeret i solceller for at få et tilskud til el-regnskabet og når solen alligevel skinner er det tåbeligt ikke at udnytte det til vores egen fordel.

Når man investerer i et solcelleanlæg bliver man automatisk erhvervsdrivende, det betyder at man pludselig går fra ikke at skulle bekymre sig omkring sin selvangivelse til at skulle lave et skatteregnskab for solceller. Det er ikke noget jeg med min pædagoguddannelse kan klare. Så den eneste måde jeg kunne gøre det på var at få ekstern hjælp.

Jeg havde frygtet at det ville vælge hele budgettet for jeg havde altid troet at revisorer eri samme båd som advokater, det vil sige at de tager en uhyrlig høj timepris, så man ikke har råd til at bruge dem. Alle mine fordomme blev gjort til skamme – jeg fandt en freelance bogholder i Aalborg som havde en fastpris på at lave et solcelle regnskab og rette min selvangivelse til.

Efter at have brugt hende vores regnskabsassistent første gang har jeg anbefalet hende til et par af vores venner som også har solceller og jeg tror de er ligeså begejstret for ordningen somvi er. Det er en super service og det er slet ikke dyrt for at lave alt det arbejde og hele tiden holde sig up-to-date med reglerne. Utroligt at det kan lade sig gøre.

Jeg vil anbefale min nye bogholder til alle, hvad enten de er iværksættere eller etablerede erhvervsdrivende at bruge en freelance bogholder, det er ikke specielt dyrt og det er alle pengene værd at kunne have helt ro i sindet omkring regnskabet og bruge sin tid på sin virksomhed.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *