Endnu en taber…

Det her er ikke et indlæg om en taber – sådan på mobbe måden. Det er om en tager i slankekurs måden. Faktisk handler det om min veninde Linda, som altid har været meget overvægtig.

Linda har altid været overvægtig og faktisk så meget at hun ikke var i stand til at sætte sig ned på gulvet og lege med sin lille dreng på 3½ år. Selvom hun i mange år har prøvet forskellige slankekure har det aldrig været godt for hende, der har været mange nederlag og sure perioder, med vejning af mad og underlige supper og pulver.

Lige indtil hun for 2 måneder faldt over en slankekur på nettet som havde en anden tilgang til det. Udgangspunktet er mere holistisk, og handler om at man ikke skal tælle kalorier, men holde sig til de naturlige madvarer, så skal man blot bekymre sig om næringen, ikke så meget om at spise et antal kalorier.

Det var noget af det der gik galt i tidligere slankekure, fordi man nemt kan klemme et stykke slik ind i sin kost og det uden at påvirke kuren, fordi det handler jo kun om kalorier. Det dur ikke, man skal træffe en hel beslutning ikke en halv beslutning.

Nå, tilbage til emnet. Linda faldt over www.effektivkur.dk hvor hun læste en masse artikler og købte deres e-bog omkring slankekur og så tog det fart. Linda har efter 2 måneder tabt sig 15 kilo, ser knaldgodt ud og hele hendes liv er blevet bedre. Det kan varmt anbefales – jeg skal selv i gang med kuren nu.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *