Billigt til Mallorca

Vi er i maj måned, og som bekendt, så er der mange helligdage i den måned. Og også i begyndelsen af juni. Så jeg har tænkt mig at tage fri i 5 dage. Og så vil jeg tage hele min familie på en 10-dages ferie til Spanien. Ned sydpå og få badet, blive lidt skoldet og nyde livet.

Billige flyrejser til Palma

Jeg har fundet billige flybilletter til Palma De Mallorca. Vi elsker den ø. Det er et mysterium for os, hvorfor, så mange mennesker tror, at den er invaderet af charterselskaber og skandinaviske turister, der ikke vil prøve at leve, som spanierne gør.

Det er rigtigt, der er områder på øen, som er meget turistede, og hvor alle skilter med tilbud til turister på dansk, svensk og tysk. Men det er altså kun en lille del af Mallorca. Hvis man bare gider at tage lidt væk fra de steder, hvor turisterne sædvanligvis holder til, så kan man finde skønne steder oppe i bjergene, helt autentiske landsbyer, hvor folk ikke taler engelsk, og hvor man kan opleve deres lokale gastronomi lære om deres landbrug og i det hele taget lære om, hvad det vil sige at være en almindelig bonde på Mallorca.

Jeg har booket de billige flybilletter og glæder mig til at komme hjem i eftermiddag, og fortælle min viv og børn, at vi tager afsted i 10 dage. Jeg skal nok tale med ungernes skole. Det plejer ikke at være et problem at tage dem med på ferie uden for skolernes ferie.
Min kone bliver også glad. Hun har længe talt om, at hun trænger til at få sol på kroppen. Hun har talt om, at hun trænger til D-vitaminer, og jeg ved ikke, hvad. Sol er en kilde til D-vitaminer, har hun fortalt, så jeg er ikke i tvivl om, at hun også vil sætte pris på en uventet ferie i sydens sol.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *