Hvordan styrer jeg administrationen

Jeg har længe overvejet at købe en mindre ejendom. Jeg har lidt penge, som jeg ønsker at investere i mursten, og at få en ejendom med lejere kunne være en god måde at gøre dette. Jeg har længe haft kig på en bestemt ejendom i Sorø med 40 lejemål. Ejendommen er i god stand, og der er fuldt udlejet. Beboerne er stabile – de fleste af dem. Der er allerede en bestyrelse, som ser ud til at fungere godt, men deres ejendomsadministration ser ud til at være meget tidskrævende.

 

Jeg er selv meget online baseret og kunne godt tænke mig at få det mere automatiseret, hvis jeg skulle overtage ejendommen. Alt lige fra at udsende referater og servicemeddelelser foregår manuelt. Det kunne være herligt, at der var et system, hvor disse meddelelser bare kunne tilgås af både beboere, bestyrelse, vicevært etc. og kunne styres af en administrator.

 

Det ville også være meget brugervenligt for beboerne, hvis der var et forum, hvor man kunne dele alt lige fra rengøringshjælp, dekoration af gården til sommerfester, udlejning af vores festlokaler og alt sådan noget.

 

Jeg har hørt om et websystem til administration af ejendomme fra en tidligere kollega. Han har brugt et system fra Arcomus, som ser ud til at kunne løfte alt dette. Her kan beboerne også indberette fejl og mangler til viceværten, og der kan svares tilbage med, hvornår det bliver udbedret. En god service for beboerne. Skal der for eksempel lukkes for vandet, er det også nemt og hurtigt at sende beskeder ud.

 

Desuden kan bestyrelsen skrive ud til beboerne om nye tiltage etc. Administratoren for ejendommen bruger i dag meget tid på at gøre dette. Jeg er pensioneret og kunne fint overtage dette arbejde – specielt hvis det er i et effektivt ejendomssystem, så jeg vil få kigge nærmere på systemet fra Arcomus. Det er jo en dygtig mand, der står bag: http://kim-tetzlaff.dk/arcomus-websystem-din-ejendom.html

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *