Hjem i tide

Jeg er så glad. Vi nåede at komme hjem inden alt, det her med corona brød ud. Vi havde fået flybilletter til Barcelona og var dernede i en god, lang weekend. Det var en vidunderlig oplevelse. Catalonierne er søde og venlige mennesker. Og Barcelona er en fantastisk by. Vi havde nogle dejlige dage. Lige på det rigtige tidspunkt. Du ved sådan i slutningen af vinteren, hvor man bare trænger til at komme lidt væk og få nogle ekstra D-vitaminer fra solen.

Rejser da senere så

Men så brød den her pandemi ud. Og vi blev sendt på hjemmearbejde. Altså vi fik besked på ikke at skulle møde på vores jobs. Vi skal arbejde hjemmefra. Ok. Det gør vi så. Men vi følger jo med i, hvordan det udvikler sig i hele Europa. Og det ser ud til, at det er løbet helt løbsk også i Spanien nu. Ærgerligt. Nej. Det er frygteligt.

Meget billige flybilletter

For os er det noget af en streg i planerne, vi havde lagt. Vi havde jo besluttet os for, at vi ville tilbage til Barcelona. Og vi havde da også fundet billige flybilletter hos rejsepriser.dk derned til i maj. Men det ser jo ud til, at flyvning bliver indstillet. Der er jo mange lande, som har lukket deres grænser. Og mange fly bliver aflyst. Forståeligt. Vi skal nok finde flybilletter på et senere tidspunkt. Det er der ikke nogen tvivl om. Det er bare så meget øv, at vi ikke kommer afsted i maj. Vi håber inderligt, at det snart driver over, så alt kan blive normalt igen.

Det kan jo komme til at gå ud over mange menneskers planlagte sommerferie, hvis det trækker ud. Kan de få refunderet deres udgifter? Jeg tænker, at mange mennesker allerede har købt og betalt deres sommerferie. Hvis nu det trækker ud med Corona, hvad gør de så? De bliver da nødt til at afbestille deres billetter.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *