Spil fodboldgolf med hele familien

Hvis du leder efter en sjov aktivitet, som du kan lave sammen med hele din familie, så er fodboldgolf måske et rigtig godt bud på netop sådan én. Det er ikke sikkert, at du nogensinde har hørt om konceptet før. Men det er faktisk en sport, der er på vej frem.

Fodboldgolf er typisk ikke noget, som man spiller rundt omkring i det danske klubber, men derimod en aktivitet i lighed med minigolf eller gokart-racing, som man kan booke sig ind på hos forskellige arrangører og anlæg. Derfor kan man selv bestemme ambitionsniveau og tidsforbrug.

Hvad er fodboldgolf?

Men inden du kan beslutte dig for, om du skal invitere familien med til en omgang fodboldgolf, så er det måske en god idé med en kort introduktion til, hvad det egentlig er for noget. Og det er faktisk slet ikke så mytisk. For fodboldgolf er egentlig bare golf, hvor man bruger fødderne i stedet for køller.

Det handler selvfølgelig om at få fodbolden i hullerne med så få spark som overhovedet muligt. Og for at gøre det sværere, er banerne tit sat op med forskellige forhindringer, som man skal udenom.

Alle kan være med

En af de rigtig fede ting ved fodboldgolf er, at det virkelig er et spil, som alle kan være med til. Det er selvfølgelig en fordel, hvis man kan finde ud af at håndtere en fodbold. Men fordi konceptet er så simpelt, er det bestemt ikke noget must.

Derfor udgør dette noget nær den perfekte aktivitet, hvis du har samlet en stor gruppe af familiemedlemmer og skal finde på noget at lave med dem. Derfor egner fodboldgolf sig for eksempel godt som aktivitet til en julefrokost, en fødselsdag eller en konfirmation, hvor folk i mange aldersgrupper kan være samlet.

 

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *