Puslespil fra Ravensburger giver familietid

Er I én af de familier, hvor familietid måske ikke lige er dét, man højner allermest? Måske glemmer I lidt for ofte at sætte tid af til bare at være sammen og være familie. Med et puslespil fra Ravensburger kommer i hurtigt til at huske, hvordan det er at være familie med alle de sjove indspark og udfordringer, det nu måtte have. I det hele taget burde I spille noget mere af forskellige spil og sætte tid af til at hygge jer uden telefoner, tablets eller computere, der forstyrrer efterhånden mange øjeblikke i vores liv.
Prøv med puslespil

Puslespil i det hele taget har den fordel, at hvis det er et kompliceret billede, der skal lægges, og der samtidig er mange brikker, kan det være godt – og sjovt ikke mindst – at være flere sammen om at løse det. Det ville i øvrigt være fint, hvis I har et sted, det kan få lov at ligge, så I kan gå til og fra det, hvis det er et større stykke at samle, og I måske kun har tid til at bruge en time på det om dagen. Men brug i hvert fald en time om dagen, mens I samler. Pludselig ser I, hvordan I er nødt til at arbejde sammen for at spillet kan blive samlet, og det gør det både sjovt og udfordrende.

Spillene fra Ravensburger, hvoraf de fleste kan ses her: https://www.hyggeonkel.dk/puslespil/ravensburger/, har den fordel, at de findes i alle mulige forskellige slags. Der er nogle, hvor de helt små kan være med, og nogle noget mere indviklede, hvor man skal være lidt ældre og gerne flere til at løse dem, fordi der er så mange brikker, og fordi billedet, der skal lægges sammen, er noget kompliceret. Og så er det med at holde tungen lige i munden.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *