Spar penge og tid ved at bruge bed and breakfast

Bed and breakfast kan være løsningen, hvis du ønsker at spare både penge og tid på ferieturen. Hoteller kan være dyre, være fuldt optagede – specielt i højsæsonen – kvaliteten kan være svingende og personalet har alt for travlt.
Campingpladser kræver, at du medbringer telt eller campingvogn – eller lejer en hytte. Om sommeren er her sædvanligvis begrænset plads, da der er mange mennesker. Dette afstedkommer en del larm, når der skal grilles, spilles fodbold og lignende sommeraktiviteter.

Disse ulemper findes ikke på bed and breakfast. For det første er der sædvanligvis kun få værelser på stedet, så der bliver ikke overfyldt. For det andet bliver der sjældent larmet meget af hensyn til de øvrige gæster – og værtsparret, der normalt selv bor på stedet. Og fordelene ved bed and breakfast slutter ikke her. Se et godt eksempel på et lækkert bed and breakfast her hos Nymarksminde.

Hurtig, hyggelig og billig overnatning – så er det bed and breakfast

Hvis du vil have sikkerhed for at overnatte i de områder, du har udvalgt til ferien, kan bed and breakfast reserveres hjemmefra inden ferien. Ønsker du måske en tur ud i det blå – og har lyst til at komme lidt rundt i landet, kan du finde bed and breakfast fra dag til dag. De fleste medbringer en smartphone eller tablet på ferieturen. Brug disse til at finde overnatning på bed and breakfast i det område, hvor din tur for denne dag slutter. Mange finder denne fremgangsmåde interessant, da man nogle gange ender lidt uden for ”ruten” og derved får set områder, der egentlig ikke var planlagte.

Oplev den hyggelige stemning på bed and breakfast, hvor ro og hygge som regel er i højsædet. Læg hertil muligheden for at få et dejligt hjemmelavet morgenmåltid, til meget rimelige priser. Der findes ikke en bedre start på dagen, end at blive opvartet af ”madmor”, der som regel selv tryller et lækkert morgenbord frem.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *