Sådan købte jeg en ny badevægt

Så har jeg fået investeret i en ny badevægt til badeværelset. Det startede egentligt for 3 uger siden, hvor jeg besluttede at jeg ville droppe colaen, specielt efter at have læst nogle skræmmekampagner på nettet. Jeg kunne så mærke at jeg allerede efter et par dage kunne konstatere at bukserne sad løsere end de plejede.

Jeg var lidt forundret, fordi jeg er egentligt er meget påpasselig med kun at drikke light produkter, men der er åbenbart noget colaproducenterne ikke fortæller omkring light produkter og overvægt.

Jeg har så fået blod på tanden nu med at tabe mig, troede egentlig jeg havde nået min stabile vægt, der hvor min krop bare var i nul og min vægt konstant. Jeg har så til projekt slankekur investeret i en badevægt, og her skal jeg da lige love for at det er lidt forvirrende det man læser rundt omkring. Jeg fandt heldigvis en god artikel om badevægt på nettet og var straks hos den lokale isenkræmmer for at prøve badevægte. Jeg overvejede at købe på nettet, men var meget i tvivl omkring hvilken type jeg ville have.

Jeg havde allerede besluttet at det ikke skulle være en gammeldags badevægt med en viser på, det er bare ikke mig, jeg vil gerne kunne følge lidt med i hvor meget jeg faktisk taber mig, og det er svært at se 300g på en badevægt med viser på.

Efter at have været oppe på alle de forskellige digitale badevægte de havde i forretningen (som alle viste forskellige resultater) var jeg klar til at købe den af dem jeg synes bedst om, det var så også en af de eneste der vejede mig ens hver gang jeg stillede mig op på den. Det gjorde de andre ikke.

Min nu er jeg klar til at gå på slankekur og få smidt endnu flere kilo – colaen er helt væk og jeg bliver helt utrolig tørstig nu, bare jeg smager en slurk cola.

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *