En oplevelse med Stubbs

Nogle siger, at det kun er de negative historier, der kommer frem på nettet om firmaer, og det er der måske noget om. Det skyldes vel, at vi danskere er så elendige til at rose dem, der bør roses? Nu vil jeg gøre noget, jeg ikke plejer at gøre: Jeg vil uddele roser til et firma i Aarhus, som via deres snarrådighed og søde medarbejdere løste en frygtelig kattepine i efteråret. Det er catering firmaet Stubbs Gastronomi, jeg vil fortælle om. Du kan se mere om dem her.

Jeg er bror til Line, som i efteråret blev gift med Lars, som hun har været kæreste med i næsten seks år, så det var vel ikke for tidligt. 8 dage før brylluppet skulle stå, skete der det, at ejeren af det cateringfirma, hun havde entreret med, blev smidt i fængsel for et eller andet, og det betød en omgående lukning af det firma. Nu stod Line og Lars med en uge til bryllup og ingen mad. Festen skulle stå i deres store og dejlige have i et telt, så mad ude fra var bydende nødvendigt.

De ringede rundt til flere, men ingen kunne hjælpe med så kort varsel. Til sidst prøvede de via en anbefaling på denne hjemmeside firmaet Skov og Stubbs i Aarhus. Her kunne de i første omgang heller ikke hjælpe, for de var selvfølgelig booket ud med så kort varsel. Men da Line så fortalte den ene af ejerne – Lisette – om hvad der var sket, lovede de at tjekke op på noget og så ringe tilbage. En halv time senere havde de Thomas Stubbs i røret, og han sagde: “Vi klarer det sgu'”. Jeg var hos Line, da han ringede, og tårerne trillede ned ad kinderne på hende af glæde.

Brylluppet reddet!

Den store dag oprandt, og Line og Lars havde selvfølgelig nok at tage sig til, men de var alligevel lidt bekymrede for maden. Den bekymring blev gjort til skamme. Ikke alene kom de rettidigt fra Stubbs – men maden var intet mindre en himmelsk, og der var rigeligt af den. De mange anmeldelser jeg havde læst om dem – som for eksempel denne anmeldelse – passede på en prik. Alt var perfekt på trods af det korte varsel, og jeg tror ikke, nogen kunne have gjort det bedre, om de så havde haft måneders forberedelse.

En STOR og varm tak til Thomas Stubbs for ikke blot aredde min søsters bryllup på målstregen men også for at lever den bedste mad og en fantastisk service hele vejen igennem. Og vi skulle ikke engang betale noget ekstra for det korte varsel. BRAVO!

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *